Kan ik een artikel retourneren?

Op alle aanbiedingen en bestellingen zijn de algemene voorwaarden, zoals vermeld op de website, van toepassing. Wij staan in voor de bruikbaarheid en deugdzaamheid van het product. Bij een defect kan er beroep worden gedaan op wettelijke garantie. Indien het product niet voldoet aan de verwachtingen, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Alle goederen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze ongedragen en in originele staat zijn en zijn voorzien van de originele labels en etiketten. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk CONTACT met ons op te nemen om dit te melden.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden u daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien u het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat u het artikel niet vies maakt en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. Na ontvangst van uw retourzending wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

U kunt het afgeven bij een PostNL punt. U kunt hier kijken waar de voor u dichtstbijzijnde PostNL punt gelokaliseerd is.