VJ Tempel

"De komeet Tempel is ontdekt op 3  april 1867"

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 15,50

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

 

Kleur:                  Orange

 

Kleur omslag:      Royal blue

 

Materiaal:            98% biologisch gekweekte katoen

 

                            2%  elasthaan

 

Maten:                 39/41  42/44  45/47


Von Jungfeld  gekleurde sokken voor mannen met karakter

Het merk Von Jungfeld staat voor stijl, kwaliteit en durf. De gekleurde sokken worden gedragen door mannen die een statement af willen geven.

Als jonge onderneming heeft Von Jungfeld de intentie meer stijl en kleur in de mannenmode te brengen.  Of dat nu onder een pak is naar het werk of onder vrijetijdskleding tijdens het uitgaan of lekker luierend op de bank: de kleurrijke Von Jungfeld sokken geven te allen tijde een bijzonder kick. Het is geen traditioneel label en stelt de sok centraal in haar Fashion beleving.

Ze ontwerpen alleen sokken welke zij zelf ook graag dragen. Zowel de binnenkant van de enkelzoom als het stikdraad  zijn telkens anders van kleur dan de basiskleur van de sokken.  Rood met groen, blauw met geel, groen met lila, oranje met blauw, zwart met roze, geel met donkerblauw, donkerblauw met groen en lila met geel.  Als je met de Von Jungfeld sokken nog meer op wil vallen sla je gewoon de enkelzoom om en geniet van de reacties op de kleurexplosie aan je voeten!

Von Jungfeld – Kwaliteit is voor ons meer dan een verkoopargument

Gekleurde sokken van Von Jungfeld onderscheiden zich door hun stijl en hoge kwaliteit. De sokken bestaan voor 98% uit hoogwaardig katoen en voor 2% uit vormgevende elasthan. Deze combinatie staat garant voor een ultiem draagcomfort.  Het natuurlijke hoogwaardige katoen zorgt voor een natuurlijke warmteregulering, of het nu zomer of winter is en of de sokken gedragen worden in schoenen speciaal voor onder een pak, wandelschoenen of vrijetijdsschoenen.

Het ultieme draagcomfort wordt nog verhoogt door de met de hand aan elkaar gestikte onderdelen van de sokken en de extra verstevigingen aan hak en tenen zorgen voor lange levensduur van de Von Jungfeld sokken.

De Von Jungfeld sokken worden in Duitsland geproduceerd zodat te allen tijde de kwaliteit van de productie gegarandeerd kan worden.  Het ‘made in Germany’ concept draagt tevens bij aan onze sociale verplichtingen.